Stellinglabels moeten snel herkend en gelezen kunnen worden, dat is immers essentieel voor een succesvol werkproces in het magazijn. Veel magazijnen werken met alleen gele of witte labels met een barcode en/of cijfercombinatie, maar magazijnlabels met verschillende kleuren en het gebruik van corresponderende hoogtekleuren bieden veel voordelen. Het mooie van het product van ONE2ID is dat de kleuren te zien zijn in de scanner van Diract. Een extra voordeel: de kleuren zijn configureerbaar in Ceyenne. Je kunt een kleur geven aan een locatie, plank, stelling of zone. Werken met kleuren is prettiger voor de magazijnmedewerkers en geeft gegarandeerd minder fouten.

De voordelen op een rij

1. Je werkt sneller

Kleuren worden makkelijker herkend, in tegenstelling tot teksten en cijfers. Magazijnmedewerkers werken daardoor sneller omdat ze een palletlocatie makkelijker associëren met een kleur.

2. Precies werken

Werken met kleuren geeft veel minder fouten: de locatie valt beter op bij het gebruik van felle kleuren.

3. Veiligheid omhoog

Het herkennen en onthouden van een kleur is veel makkelijker dan het onthouden van een combinatie van cijfers en letters. Magazijnmedewerkers raken veel minder snel vermoeid en dat maakt een verschil in de veiligheid in het magazijn.

4. Minder fouten

Minder fouten scheelt tijd en geld en geeft bovendien meer tevreden klanten.

5. Universeel systeem

Anderstaligen of tijdelijke medewerkers kunnen snel en makkelijk met het systeem overweg.

Onze samenwerking

Zoals gezegd is de combinatie van het kleurensysteem van ONE2ID en onze Ceyenne Software perfect om de genoemde voordelen verder uit te diepen. En Ceyenne is volledig configureerbaar voor de kleuren. Het systeem is dus zeer flexibel. Verschillende bedrijven maken gebruik van het product van ONE2ID én Ceyenne, zoals De Notenbar.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen er met plezier meer over!