Ontzorgen, dat is waar het voor ons om draait. Samen met onze partners stellen wij ons op als uw logistieke partner. Wij analyseren uw logistieke proces en adviseren hoe deze te optimaliseren door de slimme inzet van niet alleen software. Ons advies bestaat uit een totaaloplossing waarin de benodigde Software, Hardware en Services samen met onze Partners uitgewerkt worden. Samen komen we tot het beste resultaat en de slimste oplossing.

CaptureTech

Voor de levering van hardware en wifi netwerken werkt Diract samen met haar partner CaptureTech. Deze is gespecialiseerd in logistieke tracebility, waar scanners, voice of RFID systemen deel van uitmaken. Er zijn op dit gebied veel mogelijkheden, waarbij de voorkeur van de organisatie en gebruiker een belangrijke rol spelen.

LEES MEER

CaptureTech

Ons uitgangspunt is om altijd een partner te zijn die de organisatie doorgrondt en vertrouwen is hierin essentieel. Wij helpen met onze oplossing en diensten jouw doelstellingen positief beïnvloeden. Als vertrouwde partner werken we graag met je samen op het gebied van procesverbetering, kwaliteitsverbetering en innovatie. Een proactieve partner voor de lange termijn.

One2ID

One2ID

Elke klant en elk project is anders. Samen met ONE2ID werken we graag met u samen om (barcode) etiketten te creëren die volledig zijn aangepast aan uw werksituatie. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw etiketten bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Wanneer u samenwerkt met de labelexperts van ONE2ID, bent u verzekerd van effectieve oplossingen en professionele ondersteuning. Ze adviseren u graag over het labelontwerp dat het beste past bij de toepassing in uw werkomgeving.

LEES MEER

PrePack

Verpakken is voor Prepack veel meer dan dozen leveren. Verpakken betekent voor hun processen optimaliseren, efficiency realiseren, meedenken over duurzaamheid, Transportmonitoring en -registratie en oplossingen aandragen. Prepack, Part of the Plan.

LEES MEER

CaptureTech
Cloudsuite

CloudSuite

CloudSuite is een e-commerce platform met oplossingen voor alle denkbare e-commerce strategieën (B2B, B2C of B2x). Het modulaire multishop e-commerce platform biedt een stabiele en flexibele basis voor nationaal en internationaal online ondernemen. Het geeft je de volledige controle over je webshop(s), assortimenten, prijzen, voorraden, klantgegevens en marketingcampagnes.


Daarom CloudSuite

  • Internationale multishop vanuit één omgeving
  • API-first zonder limieten
  • Maandelijkse automatische releases
  • Nooit meer maatwerk
  • Keuze voor headless of standaard thema’s

LEES MEER

MeerMagazijn

Complexe vraagstukken vertalen naar praktische oplossingen om werkprocessen te verbeteren; dat is waar MeerMagazijn en Diract elkaar aanvullen. Niet alleen onze Ceyenne WMS software is belangrijk, maar uiteraard speelt de fysieke inrichting van een warehouse hier een significante rol.


Indien u additioneel advies wilt van een totaalaanbieder en -inrichter op dit vlak, dan brengen wij u graag in contact met MeerMagazijn. Deze specialist op het gebied van het inrichten van magazijnen, productiecentra en warehouses kan u voorzien van een professioneel en deskundig advies waarbij efficiëntie, veiligheid en vakmanschap centraal staan. De meerwaarde van de samenwerking is dat MeerMagazijn bekend is met alle functionaliteiten van Ceyenne WMS en hiermee uw werkprocessen nog slimmer kan optimaliseren.

LEES MEER

MeerMagazijn
NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE