Begin vol vertrouwen aan de Cloud

De Ceyenne Azure Cloud biedt uitgebreide mogelijkheden in het wereldwijde netwerk van datacenters. Er zijn geen upfront investeringen in hardware meer nodig, je bespaart op onderhoud en betaalt naar gebruik.

Voordelen

  • De Cloud groeit mee met de vraag van je magazijn
  • Volledige focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Geen zorgen over security
  • Actieve monitoring van processen
  • Alles onder 1 dak

De Cloud groeit mee met de vraag van je magazijn

Veranderingen vinden razendsnel plaats. Als bedrijf is het daarom belangrijk om flexibel te kunnen reageren op onzekerheden. In de cloud kun je automatisch op- en afschalen. Investeren in dure servers waarvan de maximale capaciteit niet wordt gebruikt, is niet langer noodzakelijk. Je betaalt alleen voor de capaciteit die je daadwerkelijk gebruikt.

Focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Innovatie is belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn veel tijd kwijt aan onderhoud, updates en beheer van datacentra op locatie. Dankzij de cloud kunnen IT-afdelingen dit uitbesteden en zich volledig richten op het creëren van waarde voor organisaties met innovatieve technologie.

Geen zorgen over security
 

Cybercriminaliteit komt dagelijks in het nieuws. Methoden van hackers om toegang te krijgen tot servers worden steeds geavanceerder. Het is niet de vraag of je organisatie wordt gehackt, maar vooral wanneer. Dankzij de cloud verminder je de risico’s door beveiligingsproblemen proactief te detecteren en hierop te reageren.

Azure Cloud hosting

Azure diensten en producten

  • Cloud Servers – Snelle en schaalbare cloudservers
  • Managed Azure – Azure met support van Diract
  • Back-up – Betrouwbare cloud back-up oplossing
  • Storage – Veilige en schaalbare opslagservices
  • Uitwijk – Kosteneffectieve uitwijkoplossing

Controle over data

De publieke cloud van Microsoft Azure biedt bedrijven veel voordelen. Er zijn geen upfront investeringen in hardware meer nodig. Je bespaart op onderhoud en implementeert voortaan razendsnel IT-oplossingen. Data binnen Azure Public Cloud kan wereldwijd worden opgeslagen.

Op basis van wet- en regelgeving is het in sommige gevallen vereist om de data op een bepaalde locatie op te slaan. Dankzij Azure is het mogelijk om zelf te bepalen waar je (privacygevoelige) data staat. Daarnaast behoud je de flexibiliteit en voordelen van public cloudoplossingen.

Azure Cloud security
Wil je weten wat Azure Cloud voor jou kan betekenen?
MAAK EEN AFSPRAAK!

Waarom Azure Cloud bij Diract

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Diract is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Diract en begin vol vertrouwen met cloud computing.


Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat.

Servers

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Veilig in Azure

Met Azure voldoen we aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan.

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE