Onze vier kernwaarden zijn belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten. En daar pluk je dus direct de vruchten van.

Waar wat zijn onze kernwaarden?

1.      We zijn een team

“Binnen Diract heeft iedereen zijn of haar eigen rol. Maar we zijn een relatief klein bedrijf en de lijnen zijn kort. We proberen ieders sterke punten te combineren en samen maken we Diract tot wat het is. Er is altijd een luisterend oor voor onze klanten, iedereen heeft direct of indirect altijd te maken met onze klanten. We kennen elkaar en hebben weinig overhead. Voor ons is een project geslaagd als iedereen zijn of haar bijdrage heeft geleverd. Diract is geen bedrijf met veel verschillende afdelingen, maar er is altijd contact en we spreken elkaar ook aan als het nodig is. Zeker willen we groeien, maar bij voorkeur door nog efficiënter te werken en efficiëntere software te maken.”

2.      We zijn innovatief

“Die efficiëntere software komt hier natuurlijk weer terug. Denken in oplossingen en zorgen dat we onze software voortdurend doorontwikkelen en aansluiting te houden met de markt. Zo kunnen we onze klanten in staat stellen om in de continu veranderende markt mee te kunnen. We zoeken naar oplossingen die vernieuwend zijn en gebruiken onze creativiteit om knelpunten op te lossen. Zo verbeteren we onszelf en helpen onze klanten verder.”

3.      We zijn resultaatgericht

“Natuurlijk willen we een gezond bedrijf zijn en onze doelen behalen. Maar dat willen we ook voor onze klanten. Proberen mee te denken, verantwoordelijkheid nemen en uitdagingen aan te gaan. We willen onze software zo efficiënt mogelijk voor onze klant laten werken. Het is mooi als onze klant ook resultaat ervaart.”

4.      We hebben ‘happy customers’

“Het klinkt als een cliché, maar natuurlijk zijn onze klanten belangrijk voor ons. We zijn een B2B-bedrijf met directe relaties. We streven naar langdurige klantrelaties. Korte eenmalige deals zijn niet zo ons ding, het gaat juist om lange relaties en onze software heeft dat ook nodig. Het is een complex product en we willen een blijvende, toegevoegde waarde leveren. Meedenken en meedoen is daarbij essentieel. We willen niet alleen een leverancier, maar ook een partner zijn.”

Meer weten?

We staan altijd open om te sparren of om meer informatie te geven. Neem gerust contact met ons op!