Waar liggen jouw kansen?

Bij Diract geloven we dat drive en talent altijd leidt tot nieuwe kansen. Dat geldt voor ons als bedrijf. Maar dat gaat ook zeker op voor jou als persoon en professional. Op elk niveau is het mogelijk skills en ambitie om te zetten in kansen. Daarom willen we in contact komen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

Wij zoeken kandidaten (junior/medior/senior), met een technische, commerciële, consultancy of dienstverlenende focus.

Een actueel overzicht van onze vacatures tref je hieronder.

Vacatures - kansen
Vacatures - stages

Stages

Naast vacatures voor ervaren professionals hebben wij regelmatig een aantal stageplekken beschikbaar. Als stagiair binnen Diract krijg je de mogelijkheid om tijdens je studie een vliegende start te maken met je loopbaan. Stages met veel uitdagingen, waarbij je gebruik maakt van de kennis en kunde van onze ervaren ontwikkelaars en specialisten.

Dus geen koffiezetters en kabelsjouwers. We willen jouw talent en drive inzetten om een topper te worden in je vakgebied. Ben jij een gedreven IT student, of juist meer vanuit consultancy of commerciële hoek, die op zoek is naar een prikkelende stage, neem dan contact op en stuur een email met je gegevens en curriculum vitae naar stage@diract-it.nl.

Leuke mensen

Toegegeven; het is misschien niet zo objectief om je eigen bedrijf te karakteriseren als een groep leuke mensen. Maar het is wel degelijk een thema dat we belangrijk vinden. Samen werken om samen resultaat te bereiken, dat gaat het best in teamverband en gebruik makend van ieders eigen sterke punten. De som hiervan bepaalt immers de kracht van ons bedrijf en hiermee de toegevoegde waarde voor de klant. En dit teamwork gaat het best in een inspirerende en informele omgeving met …. leuke mensen!

Vacatures - collega's

Leuke dingen

Plezier in je werk vormt een belangrijke basis voor creativiteit. Optimisme en positiviteit staan daarom hoog in het vaandel. Om dit te onderstrepen organiseren we regelmatig, als onderbreking op het harde werken, leuke activiteiten tijdens en buiten het werk. To name a few: fierljeppen, drankje drinken, rennen, kickboxen, tafeltennis, darten, BBQ-en, flipperen (highscore 2,6 miljard!!! beat that score), D(iract)-days en gezamenlijke tripjes met onvergetelijke, spannende en hilarische momenten.

Vacatures - Activiteiten 1
Vacatures - Activiteiten 2
 

Kom werken bij Diract

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals.
NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE