Diensten

Ceyenne software creëert meerwaarde voor onze klanten. Het moet processen gemakkelijker maken, organisaties faciliteren te groeien of op andere vlakken efficiency opleveren. Bijvoorbeeld om in minder tijd meer te doen. Of slimmer magazijnen indelen om extra ruimte te scheppen.

Elkaar succesvol, compleet en langdurig versterken vergt vaak meer dan alleen software implementatie. Daarom denken we graag met u mee en leveren aanvullende diensten. Afhankelijk van de casus en uw specifieke vraag, bieden wij een breed scala andere ondersteunende diensten, waaronder:

Azure Hosting

Wij geloven in de kracht van Azure en daarom kiezen wij het bij voorkeur. Onze ervaring leert dat het uw business ook vele voordelen zal leveren.
De hybride cloudoplossingen van Azure™ bieden u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten. Dat maakt Azure™ tot een van de beste Cloud computing services die beschikbaar zijn. Door deze benadering zijn we in staat om u te voorzien van een totaaloplossing waardoor men veilig en betrouwbaar kan werken aan de operationele en klant ondersteunende processen.

LEES MEER

Diensten - Microsoft Azure hosting

Implementatie

Oplossingen goed en snel laten werken vergt de nodige aandacht. Dat geldt in het bijzonder voor implementatie trajecten. Hierbij hanteren wij de volgende 3 fasen:

  • Analyse & design
  • Implementatie/realisatie & inrichting
  • Nazorg
Diensten - Implementatie/realisatie & inrichting
“Naadloos koppelen met elk ERP systeem”

Advies

Op zoek naar tijdelijk extra ondersteuning in verbetertrajecten of geïnteresseerd in een second-opinion? Wij hebben een team specialisten met diepgaande kennis en ervaring van logistieke, omnichannel, fulfilment en warehouse processen.

Support

Volwaardige ondersteuning op alle Ceyenne software producten is waar u op kan rekenen. Vooral bij maatwerktrajecten krijgen wij vaak de vraag om specifiek op maat gesneden support. Ontzorging, bereikbaarheid en volledige ondersteuning, daar kunt u op rekenen.

Diensten - Support
Diensten - Webshops

Webshops

Stabiele, flexibele en functionele webshops op het Magento 2.0 platform, waarbij wij met name back-end georienteerd zijn en applicaties naadloos laten communiceren met de bestaande IT systemen.

 

WIL JE WETEN WELKE OPLOSSINGEN WIJ VOOR JOU HEBBEN?

 
NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE