Bereikbaarheid, ontzorging en betrouwbaarheid
Diensten

Ceyenne software creëert meerwaarde voor onze klanten. Het moet processen gemakkelijker maken, organisaties faciliteren te groeien of op andere vlakken efficiency opleveren. Bijvoorbeeld om in minder tijd meer te doen. Of slimmer magazijnen indelen om extra ruimte te scheppen.

Elkaar succesvol, compleet en langdurig versterken vergt vaak meer dan alleen software implementatie. Daarom denken we graag met u mee en leveren aanvullende diensten. Afhankelijk van de casus en uw specifieke vraag, bieden wij een breed scala andere ondersteunende diensten, waaronder:

Hosting

Optimale samenwerking tussen de hard- en software is mogelijk. Snel, veilig en schaalbaar verzorgen wij de hosting van uw platform.

Beheer

Applicatiebeheer, Websitebeheer en Monitoring 24/7

Implementatie

Oplossingen goed en snel laten werken vergt de nodige aandacht. Dat geldt in het bijzonder voor implementatie trajecten. Hierbij hanteren wij de volgende 3 fasen:

  • Analyse & design
  • Implementatie/realisatie & inrichting
  • Nazorg
“Naadloos koppelen met nagenoeg elk ERP systeem”
Advies

Op zoek naar tijdelijk extra ondersteuning in verbetertrajecten of geïnteresseerd in een second-opinion? Wij hebben een team specialisten met diepgaande kennis en ervaring van logistieke, omnichannel, fulfilment en warehouse processen.

Support

Volwaardige ondersteuning op alle Ceyenne software producten is waar u op kan rekenen. Vooral bij maatwerktrajecten krijgen wij vaak de vraag om specifiek op maat gesneden support. Ontzorging, bereikbaarheid en volledige ondersteuning, daar kunt u op rekenen.

Webshops

Stabiele, flexibele en functionele webshops op het Magento 2.0 platform, waarbij wij met name back-end georienteerd zijn en applicaties naadloos laten communiceren met de bestaande IT systemen.

WIL JE WETEN WELKE OPLOSSINGEN WIJ VOOR JOU HEBBEN?

NEEM CONTACT OP

We horen graag je mening!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE
INTERESSE IN EEN BAAN?