De Webwinkel Vakdagen zijn dit jaar op 23 en 24 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Diract is te vinden op standnummer 216 en we staan klaar voor een vrijblijvende kennismaking en/of goed gesprek over ontwikkelingen in de toekomst die voor u en ons van belang kunnen zijn. Een goede kop koffie is er altijd. Maar daarnaast gaan we met nieuwe klanten graag in gesprek om van beide kanten te zien of onze software inderdaad de oplossing biedt die u zoekt. Diract zoekt altijd naar een lange termijnrelatie en een snelle hapsnap oplossing is voor geen van de partijen goed. Het spreekt voor ons voor zich dat onze Ceyenne WMS software een toegevoegde waarde heeft voor onze (toekomstige) klant.

Demo’s

Het klinkt cliché, maar we zoeken graag naar de beroemde ‘klik’ met de klant. Als een gesprek goed gaat en beide partijen voelen dat we elkaar van dienst kunnen zijn, geven we graag een demo. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kunnen we twee demo’s laten zien: een pick-to-cart- en een pick-to-pallet-demo. Daarnaast hebben we nog een gesimplificeerde demo van ons WMS die een goede indicatie geeft van de mogelijkheden. Deze demo’s zijn een prachtige toevoeging op ons verhaal en tamelijk uniek op de beurs.

Bijpraten

Veel van onze klanten hebben we ontmoet tijdens de Webwinkel Vakdagen en uiteraard hopen we dat we dit jaar opnieuw met onze klanten en prospects in gesprek komen. Het is altijd goed om met bestaande klanten bij te praten en samen naar de toekomstplannen te kijken. Dat geldt uiteraard ook voor nieuwe leads!

Welkom

Dus: welkom op stand 216 van Diract op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 23 en 24 januari 2024 tussen 10.00 en 17.00 uur.