Terwijl de laatste papieren orderlijsten langzaamaan uit magazijnen verdwijnen, winnen data iedere dag meer terrein. Smart warehousing is here to stay, en jij moet daarin mee! Kom daarom op 5, 6 of 7 november naar ICT & Logistiek, het evenement waar de brug geslagen wordt tussen software en warehousing. Wij van Diract zijn er ook!

Het mag geen geheim meer zijn dat een goed WMS anno 2019 onmisbaar is in een overtuigende propositie. De consument wordt steeds veeleisender en de complexiteit van logistieke processen neemt met de dag toe. Hoe bied je actuele ontwikkelingen het hoofd? Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt ingehaald door de feiten en dus door de concurrent? Oftewel: hoe bereid je je (magazijn) voor op de toekomst?

Smart warehousing

Van 5 t/m 7 november staan we op het event ICT & Logistiek in de startblokken om samen met jou vooruit te blikken op de toekomst. Het thema van ICT & Logistiek is dit jaar ‘smart warehousing’ en de digitalisering van productie- en logistieke processen staat daarom centraal. In een tijd waarin e-commerce terrein wint, last minute bestellingen aan de orde van de dag zijn en waarin orders liever gisteren de deur uit zijn gegaan dan vandaag, kun je niet meer om automatisering heen. De mogelijkheden van slimme technologieën, big data en artificial intelligence (AI) moeten optimaal benut worden om in de toekomst beslagen ten ijs te komen. Een slim magazijn betekent een slimme omgang met energie, capaciteit, bevoorrading en ruimte. En een goed WMS vormt daarvoor het fundament.

Slimme oplossingen

Met Ceyenne WMS hebben wij de sleutel in handen tot het magazijn van de toekomst. Slimme software die met je meedenkt en alvast vooruitblikt om efficiëntie en productiviteit in het magazijn te vergroten. Met de implementatie van Ceyenne WMS breng je onder meer je logistieke kosten omlaag, verhoog je je omzet door een efficiëntieslag te maken, bewerkstellig je een hogere pick performance en optimaliseer je je magazijnprocessen.

En dat is nog maar een fractie van de mogelijkheden die Ceyenne WMS jou kan bieden. Voor welke uitdagingen van de toekomst wij nog meer oplossingen zien? Daarover gaan we graag met je in gesprek op ICT & Logistiek 2019 op stand 01.B087. Houd de komende weken ook onze blogpagina in de gaten, hierin zullen we een paar van de belangrijkste uitdagingen alvast voor je uitdiepen.

Klik hier voor gratis registratie.