Een zakelijke samenwerking is niet anders dan een vriendschap of een relatie. Want wat voor verbintenis je ook aangaat, je wilt toch altijd dat die relatie gebaseerd is op eerlijkheid en vertrouwen? Dat vinden wij ook. Bij Diract voeren we daarom niet ‘klakkeloos’ je wensen uit, maar houden we ze eerst eens kritisch tegen het licht.

Een investering in een nieuw WMS is niet niks. Je maakt een beslissing over de toekomst van de primaire processen van je organisatie en een weloverwogen beslissing vergt tijd. Als je het doet, moet je het goed doen. Toch?

Het mes snijdt aan twee kanten

Wij vinden bij Diract dat jij het meest gebaat bent bij een samenwerkingsverband dat twee kanten op werkt. Geen klant-leveranciersrelatie – eerder co-creatie. Wij gaan dus ook niet over één nacht ijs. We bestuderen je hulpvraag kritisch, analyseren je bedrijfsstructuren en stellen je vooral veel vragen. Waarom werk jij zoals je werkt, welke uitdagingen heb je, waar loop je tegenaan en waaróm oriënteer je je eigenlijk op een nieuw WMS?

Eerlijkheid duurt het langst

We dagen je graag uit en onze werkwijze heeft dan ook regelmatig een ontwapenend effect. Misschien komen wel hele andere redenen bovendrijven om je aan een nieuw WMS te wagen. Misschien brengen we samen belangrijke valkuilen aan het licht die jarenlang onder het oppervlak bleven. De routines die al twintig jaar zijn ingebakken in jouw organisatie functioneren weliswaar, maar heb je er al eens over nagedacht hoe bepaalde workflows anders en dus efficiënter kunnen? Bij Diract denken we daarover met je mee, zonder je te passeren.

Toekomstgericht denken

Een samenwerkingsverband gaat wat ons betreft namelijk niet over de laagste prijs, de snelste service of de overtuigendste ja-knikkers. Het gaat om een kritische blik, om oog voor jouw toekomst en om het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zijn er misschien groeimogelijkheden te ontdekken? Kunnen er nieuwe markten aangeboord worden? Om je écht goed voor te bereiden op de toekomst, moet je WMS met je mee kunnen groeien – schaalbaar zijn. Een samenwerkingspartner moet dus als vanzelfsprekend flexibel zijn en á la minute kunnen acteren op jouw ambities en op veranderingen in jouw organisatie.

Diract houdt je een spiegel voor. Het gaat ons er niet om dat we ons product aanprijzen of onze concurrenten af proberen te troeven. Jouw ambities staan bij ons centraal, en dan vooral het waaróm van jouw ambities. Met ons aan tafel zal je nooit het gevoel hebben in een salesgesprek te zitten. Je gaat in gesprek met een partner die oprecht geïnteresseerd is in jou. Beloofd.

Zullen we je bellen?