Wat hebben we veel meegemaakt dit jaar. We timmerden volop aan de weg met onze bestaande klanten, maakten ambitieuze plannen met nieuwe partners én beleefden ook nog eens ontzettend veel plezier met ons eigen team. We blikken in deze blog daarom graag nog eens terug op een succesvol jaar en kijken ook alvast vooruit naar 2020!

Het was het jaar van..

Grote mijlpalen. Microsoft stopte de ondersteuning op Windows, de eerste klanten gingen live met Android, we hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen en daarnaast veel mooie projecten mogen doen bij bestaande klanten. En, niet te vergeten, we hebben met ook nog een heleboel leuke werkdagen mogen beleven!

Android in productie

Het afgelopen jaar zijn vier klanten gebruik gaan maken van ons nieuwe platform. De magazijnen van Mascot, Baktotaal, REV’IT & Z8 draaien inmiddels op de Android-variant van onze applicatie. Een prestatie waar we trots op zijn, want het heeft ons de nodige zweetdruppels gekost. Des te leuker is het om de enthousiaste reacties van onze klanten te mogen horen! We kijken er dan ook naar uit om in 2020 veel meer bedrijven aan te sluiten.

Upgrades

Ook de eerste bestaande klanten hebben de overstap gemaakt naar Android. Smartphonehoesjes.nl, Riviera Maison en MPM Oil hebben in 2019 besloten om gebruik te gaan maken van het nieuwe platform. Doordat hybride gebruik van het platform goed mogelijk is kunnen deze klanten in 2020 steeds meer gebruik gaan maken van al het nieuws dat wij te bieden hebben.

Nieuwe klanten

Wat zijn we ontzettend trots op de nieuwe klanten die we in 2019 hebben mogen verwelkomen. Onder andere KTC Kangaro, Kersten, De Boer Drachten & fonQ zullen in 2020 gebruik gaan maken van ons WMS. We kijken er niet alleen naar uit om met deze mooie bedrijven samen te mogen werken, maar ook om een rol te mogen spelen in hun logistieke en operationele processen!

Bestaande klanten

Nieuwe klanten zijn leuk, heel leuk zelfs! Maar wij geloven er uiteindelijk in dat je met elkaar een partnership aan gaat die vele jaren duurt. We worden dan ook blij van al onze klanten die dagelijks gebruik maken van onze software om hun operatie te laten blijven draaien. We hopen al deze partnerships ook in 2020, en nog lang daarna, voort te mogen zetten.

Partners

2019 is ook wel het jaar geweest waarin we meer bedrijven om ons heen hebben verzameld. Samen sta je toch sterker! We kijken er dan ook naar uit om in 2020 verder te mogen samenwerken met bedrijven als CaptureTech, SendCloud, Paazl, Cloudsuite, FashionExperts, Microsoft en natuurlijk de vele andere bedrijven die we verder nog op ons pad tegen gaan komen.

Op naar een fantastisch 2020!

Wij gaan er met jullie allemaal ook in 2020 een fantastisch jaar van maken. We hebben zin in de avonturen die we tegen gaan komen en zijn er van overtuigd dat we elkaar iedere dag weer een beetje sterker kunnen maken door elkaar uit te dagen en het onderste uit de kan te halen! Proost op een geweldig 2020!

Team Diract