OVER REV’IT! Sport International

Over het bedrijf Op de vraag ‘Wat doen wij?’ is het antwoord ‘Wij produceren innovatieve en goed ontworpen motorkleding’ slechts een van de velen. Volgens ons is de vraag ‘Waarom doen wij wat wij doen?’ veel belangrijker. Het antwoord op deze vraag is duidelijk en klinkt door in alles wat we doen: we willen mensen inspireren om motor te gaan rijden.


Om een bron van inspiratie te kunnen zijn, niet alleen door de producten te leveren, maar ook als bedrijf, moet je zelf ervaren wat je wilt dat anderen voelen.


Vakkundige en enthousiaste medewerkers die eindeloos veel tijd investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn daarmee de drijvende kracht achter ons bedrijf. Zodat jij op jouw manier je eigen passie kunt leven.

www.revitsport.com

Kengetallen

 • Gestart met Ceyenne WMS in 2019
 • Vervanging van WMS module in Microsoft Dynamics
 • Wholesale & E-commerce
 • Integraties: Navision, Mendix, ESB en transporteurs UPS & DPD
 • Orders per dag
 • Scanning met Ceyenne Android app

Achtergrond

Vanwege de gezonde groei die we met REV’IT! doormaken, was het noodzakelijk een aantal serieuze optimalisaties in het warehouse door te voeren. Eén daarvan was het omzetten van warehouse activiteiten (zoals picken met A4 papier) van ons huidige ERP pakket naar een WMS. Daarnaast had het overgaan naar een WMS ook te maken met het feit dat wij sinds augustus 2020 zijn verhuisd naar een nieuwbouw warehouse dat ontwikkeld en gemaakt is voor de toekomst waarbij rekening werd gehouden met een WMS dat ons met de warehouse activiteiten ging helpen.

REV'IT magazijn
REV'IT magazijn

Ambitie

Nu we in ons nieuwe warehouse zitten zijn we klaar voor de toekomst. We zijn op dit moment bezig met het uitbreiden/ontwikkelen/optimaliseren van onze e-Store (webshop) en daarnaast zie je dat de motorbranche in de gehele wereld aan het groeien is. Wij als vooruitstrevend motorkledingmerk willen mee gaan met de groei. Ceyenne moet ons daarbij ondersteunen en vanzelfsprekend ook meegroeien.

WIL JE WETEN WELKE OPLOSSINGEN WIJ VOOR JOU HEBBEN??
MEER INFO!
REV'IT magazijn

Oplossing

Bij REV’it is er gekozen voor de pick-to-box strategie. Door deze strategie toe te passen waar Ceyenne WMS rekening houdt met de vulgraad van een doos worden orders efficiënter gepickt, kans op fouten is teruggedrongen en zijn orders sneller klaar voor verzending.

Waarom Ceyenne WMS

We hebben een aantal partijen op gesprek gehad waarbij Ceyenne WMS van Diract ons het beste gevoel gaf. Bij REV’IT! vinden we het belangrijk dat het gevoel goed is en dat we potentie zien in een partij waarmee we in zee gaan.

REV'IT magazijn

Integraties

Integraties zijn een groot onderdeel van elke implementatie. Bij REV’IT! Sport International hebben we geïntegreerd met:Mendix
DPD
UPS

Voordelen met Ceyenne WMS

 • Papierloos
 • Mogelijkheid om zowel B2B- als B2C-stromen (e-commerce) te beheren
 • Gebruiksvriendelijkheid dankzij moderne en intuïtieve gebruikersschermen
 • Korte leercurve
 • Continu kunnen optimaliseren
 • Schaalbaar WMS voor nu en de toekomst
Android barcode scanners
NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE